Buffeter – Ud af Huset
Til vores Buffet Ud af Huset
vælger du…..
4 Forretter
1 Hovedret
1 Tilbehør til hovedret
2 Oste
1 Dessert
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.
Pris pr. person kr. 348,00
____________________
Praktiske oplysninger
Buffét leveres til minimum 25 couverter.
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.
Alt er anrettet på hvidt porcelæn & glas.
Varme retter ankommer i termokasser og kræver kun at du skærer kød & varmer evt. sauce.
Leveringsomkostninger fra kr. 250,- lokalt og ellers efter aftale.
Betaling: Dankort/kontant ved modtagelse eller Dankort/kontant ved afhentning.
Alt service skal afleveres i rengjort stand senest 5 dage efter levering.
Udenfor åbningstid kan service placeres i vores Pavillon til venstre for hoveddøren.
Der tages forbehold for sæson, prisændring og vejrlig.
Forret
Tørsaltet Laks med brøndkarsemayonaise og rugbrødsknas.
*
Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme.
*
Frisk Tun i tynde skiver med hjemmelavet misodressing.
*
Tatar af okse med cæsardressing og små, lune kartofler med rosmarin.
*
Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
*
Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
*
Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya.
*
Parmaskinke med gulerodstapanade og ost (Gammel Knas).
*
Okseinderlår med skovsvampecreme og sellerichips.
*
Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
*
Crouton med lun gedeost, i salat med valnødder og lavendelhonning.
*
_________
Hovedret
Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.
*
Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.
*
Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.
*
Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.
*
____________
Tilbehør til hovedret
Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.
*
Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og croutonner.
*
Små buketter af blomkål med parmesanflager,
ristede hasselnødder og basilikumcreme.
*
Spidskål med rørhattemarinade og dild.
*
Bagte rødbeder med krydderurter, dijoncreme og solsikkekerner.
*
____________
Ost & Desserter
Ost
Blå Kornblomst med orange/honning.
Arla Unika – Gammel Knas med oliven.
Diverse kiks og druer.
*
Desserter
Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
*
Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*
Mørk chokolademousse med cognac.
*
Æblekompot i lag af sprød crumbledej og karamelcreme.
*
Honning/chokoladekage på makronbund med brombærsylt.
*
Cheesecake med kanel, lime, hvid chokolade og jordbær.
*
____________