Dagens Ret
Susanne har brækket armen!
Lukket til og med onsdag d. 15.11.23
Kr. 169,00
Dagens ret for 2023 (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)
Uge 2 – 11.1
Stegte kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.
Uge 3 – 18.1
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
Uge 4 – 25.1
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
Uge 5 – 1.2
Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Hertil ris samt salat med søde majs,
chorizo pølser og croutoner.
Uge 6 – 8.2
Svinekæber tilberedt i balsamico, honning og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.
Uge 7 – 15.2
Dagens fisk.
Uge 8 – 22.2
Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.
Uge 9 – 1.3
Indisk Butter Chicken med ris.
Uge 10 – 8.3
Lammeragout med abrikoser, hvidvin og oliven
samt provencalske krydderier.
Uge 11 – 15.3
Boller i karry.
Uge 12 – 22.3
Sprængt oksebryst med peberrodssovs.
Uge 13 – 29.3
Lukket på grund af sygdom, beklager.
Svinekæber i rødvins/orangesauce med
kartoffelmos med urter. Hertil rodfrugtesalat.
Uge 14 – 5.4
Påskeferie.
Uge 15 – 12.4
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
Uge 16 – 19.4
Lobescoves med purløg og rødbeder.
Uge 17 – 26.4
Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.
Uge 18 – 3.5
St. Bededag ferielukket.
Uge 19 – 10.5
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
Uge 20 – 17.5
Kristi Himmelfart ferielukket.
Uge 21 – 24.5
Krebinet med kartofler og stuved spidskål.
Uge 22 – 31.5
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
Uge 23 – 7.6
Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.
Uge 24 – 14.6
Kalvefrikassé med dild, appelsin og asparges.
Hertil frisk pasta vendt med parmesan og valnødeoilie.
Uge 25 – 21.6
Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.
Uge 26 – 28.6
Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil ris og fyldig salat.
Uge 27 – 5.7
Sommerferie
Uge 28 – 12.7
Sommerferie
Uge 29 – 19.7
Sommerferie
Uge 30 – 26.7
Sommerferie
Uge 31 – 2.8
Sommerferie
Uge 32 – 9.8
Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.
Uge 33 – 16.8
BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.
Uge 34 – 23.8
Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.
Uge 35 – 30.8
Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.
Uge 36 – 6.9
Boller i karry.
Uge 37 – 13.9
Braiserede spoleben i æbler og øl.
Serveret med kartoffelmos med rodfrugter
og blomkålscrudité.
Uge 38 – 20.9
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
Uge 39 – 27.9
Kalvespidsbryst braiseret i rødvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.
Uge 40 – 4.10
Forloren Hare med ærter og flødesovs.
Uge 41 -11.10
Dagens fisk anrettet på brændende kærlighed.
Uge 42 – 18.10
Ungarsk Gullash med røget paprika.
Uge 43 – 25.10
Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.
Uge 44 – 1.11
Lobeskoves kogt med urter.
Hertil rødbedesalat og purløg.
Uge 45 -8.11
Jægergryde med kylling og paprika.
Uge 46 – 15.11
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil rodfrugtesalat og esdragonsauce.
Uge 47 – 22.11
Uge 48 – 29.11
Uge 49 – 6.12
Uge 50 – 13.12
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
Uge 51 – 20.12
Glædelig Jul.
På gensyn i 2024.