Dagens Ret

Kr. 169,00

Dagens ret for 2023  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

På Skovhus kan du betale med:

Fysisk Dankort

Fysisk Dankort i alle kombinationer med Visa, Mastercard m.fl.

Kontanter

Uge 2 – 11.1

Stegte kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.

Uge 3 – 18.1

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 4 – 25.1

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 5 – 1.2

Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Hertil ris samt salat med søde majs,
chorizo pølser og croutoner.

Uge 6 – 8.2

Svinekæber tilberedt i balsamico, honning og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.

Uge 7 – 15.2

Dagens fisk.

Uge 8 – 22.2

Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.

Uge 9 – 1.3

Indisk Butter Chicken med ris.

Uge 10 – 8.3

Lammeragout med abrikoser, hvidvin og oliven
samt provencalske krydderier.

Uge 11 – 15.3

Boller i karry.

Uge 12 – 22.3

Sprængt oksebryst med peberrodssovs.

Uge 13 – 29.3

Lukket på grund af sygdom, beklager.

Svinekæber i rødvins/orangesauce med
kartoffelmos  med urter. Hertil rodfrugtesalat.

Uge 14 – 5.4

Påskeferie.

Uge 15 – 12.4

Italienske kødboller i frisk pasta
og spicy tomatsauce.

Uge 16 – 19.4

Lobescoves med purløg og rødbeder.

Uge 17 – 26.4

Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.

Uge 18 – 3.5

St. Bededag ferielukket.

Uge 19 – 10.5

Biksemad med kold bearnaise creme.
Serveres med spejlæg.

Uge 20 – 17.5

Kristi Himmelfart ferielukket.

Uge 21 – 24.5

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 22 – 31.5

Paneret mørksej med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sommergrønt og kartofler.

Uge 23 – 7.6

Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.

Uge 24 – 14.6

Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.

Uge 25 – 21.6

Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.

Uge 26 – 28.6

Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil ris og fyldig salat.

Uge 27 – 5.7

Sommerferie

Uge 28 – 12.7

Sommerferie

Uge 29 – 19.7

Sommerferie

Uge 30 – 26.7

Sommerferie

Uge 31 – 2.8

Sommerferie

Uge 32 – 9.8

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 33 – 16.8

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 34 – 23.8

Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.

Uge 35 – 30.8

Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.

Uge 36 – 6.9

Boller i karry.

Uge 37 – 13.9

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 38 – 20.9

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 39 – 27.9

Kalvespidsbryst braiseret i rødvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.

Uge 40 – 4.10

Dagens fisk.

Uge 41 -11.10

Svinekotelet med karrysovs,
stegte ananas, banan og tomat.
Hertil serveres ris.

Uge 42 – 18.10

Ungarsk Gullash med røget paprika.

Uge 43 – 25.10

Stegt lammekølle med sauce af oliven og hvidløg.

Uge 44 – 1.11

Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.

Uge 45 -8.11

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil spidskålssalat, svampe og dild.

Uge 46 – 15.11

Krebinet med stuved spidskål.

Uge 47 – 22.11

Krebinet med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 48 – 29.11

 

Uge 49 – 6.12

Lobeskoves kogt med urter.
Hertil rødbeder og purløg.

Uge 50 – 13.12

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.

Uge 51 – 20.12

God Jul og Godt Nytår