Dagens Ret

Hver onsdag serverer vi
Dagens Ret til  kr. 140,-

Dagens ret for 2019  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Tjek vores åbningstider for at se, hvornår vi har ferielukket.

Uge 3 – 16.1

Hjemmelavede fiskefrikadeller med et hint af chili.
Hertil dildsauce samt sauté af rødbeder, grønkål og blomkål.

Uge 4 – 23.1

 

Uge 5 – 30.1

Bagt Torsk med ærter og mild sennepssauce.
Hertil små kartofler og kold baconskum.

Uge 6 – 6.2

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 7 – 13.2

Stegt kylling med sommerkål, ferskner og svampe.
Hertil sauce af skyen og esdragon.

Uge 8 – 20.2

Biksemad med rødbeder og spejlæg

Uge 9 – 27.2

 

Uge 10 – 6.3

Stegt overlår af kalkun
med rosmarin-æblesauce og squashblinis.

Uge 11 – 13.3

Done

Uge 12 – 20.3

Done

Uge 13 – 27.3

Grisebasseschnitzel af sprængt svinemørbrad
med rosmarinstegte kartofler.
Hertil flødepeberrod og ærter.

Uge 14 – 3.4

Dyreragout med ????

Uge 15 – 10.4

Stegt Gråsej med en crémet ærte/speltsalat.
Hertil mild karrysauce.

Uge 16 – 17.4

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 17 – 24.4

Thailandsk inspireret kylling
i grøn karry, kokos, chili og ingefær.
Hertil stegte ris.

Uge 18 – 1.5

Rosmarinkrydrede frikadeller
med græsk couscous.

Uge 19 – 8.5

Kommer snart

Uge 20 – 15.5

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krondild sauce.

Uge 21 – 22.5

Tarteletter med høns i asparges
– ny pris – kr. 140,-

Uge 22 – 29.5

Lukket på grund af Kristihimmelfart.

Uge 23 – 6.6

Sprængt stegt nakkekam med salat af broccoli og søde kartofler.
Sauce med dijonsennep.

Uge 24 – 12.6

Kommer snart

Uge 25 – 19.6

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 26 – 26.6

Kylling a la saltimbocca
med hvidvinssauce.

Uge 27 – 3.7

Boller i karry

Uge 28 – 10-7

Sommerferie

Uge 29 – 17-7

Sommerferie

Uge 30 – 24-7

Sommerferie

Uge 31 – 31-7

Sommerferie

Uge 32 – 7.8

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 33 – 14.8

Stegt kylling med sommerkål, ferskner og svampe.
Hertil sauce af skyen og esdragon.

Uge 34 – 21.8

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krondildsauce.

Uge 35 – 28.8

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 36 – 4.9

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 37 – 11.9

Grisebasseschnitzel af sprængt svinemørbrad
med rosmarinstegte kartofler.
Hertil flødepeberrod og ærter.

Uge 38 – 18.9

Boller i karry.

Uge 39 – 25.9

Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Uge 40 – 2.10

Ungarsk Gullasch med kartoffelmos
og kålsalat.

Uge 41 – 9.10

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 42 – 16.10

Hakkebøf med bløde løg, rødbeder og spejlæg.

Uge 43 – 23.10

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 44 – 30.10

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 45 – 6.11

Cock au Vin med pasta.

Uge 46 – 13.11

Chili Con Carne med en lille salat.

Uge 47 – 20.11

Bankekød med rødbeder og kartoffelmos.

Uge 48 – 27.11

Stegt Gråsej med en crémet ærte/speltsalat.
Hertil mild karrysauce.

Uge 49 – 4.12

Stegt kalvelever med bløde løg og champignon.
Hertil flødesauce og kartofler.

Uge 50 – 11.12

Bagt Torsk med ærter og mild sennepssauce.
Hertil små kartofler og kold baconskum.

Uge 51 – 18.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 2, onsdag d. 08.01.2020