Dagens Ret

Hver onsdag serverer vi
Dagens Ret til  kr. 140,-

Dagens ret for 2020  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Tjek vores åbningstider for at se, hvornår vi har ferielukket.

Uge 2 – 8.1

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 3 – 15.1

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 4 – 22.1

Biksemad med rødbeder og spejlæg.

Uge 5 – 29.1

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt dildsauce.

Uge 6 – 5.2

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 7 – 12.2

Hakkebøf med rødbeder og spejlæg.

Uge 8 – 19.2

Grisebasseschnitzel af sprængt svinemørbrad
med rosmarinstegte kartofler.
Hertil flødepeberrod og ærter.

Uge 9 – 26.2

Thailandsk inspireret kylling
i grøn karry, kokos, chili og ingefær.
Hertil stegte ris.

Uge 10 – 4.3

Stegt Gråsej med en crémet ærte/speltsalat.
Hertil mild karrysauce.

Uge 11 – 11.3

Nakkekam stegt som vildt. Hertil waldorfsalat og ribssylt.

Uge 12 – 18.3

Kalvefrikassé med rosmarin, appelsin og svesker.

Uge 13 – 25.3

Boller i karry.

Uge 14 – 1.4

Kylling a la saltimbocca
med hvidvinssauce.

Uge 15 – 8.4

Frikadeller med gulerødder og solsikkekerner.
Hertil græsk salat.

Uge 16 – 15.4

Chili Con Carne med en lille salat.

Uge 17 – 22.4

Bøf Lindström med råstegte kartofler og spejlæg.

Uge 18 – 29.4

Dagens fisk

Uge 19 – 6.5

Uge 20 – 13.5

Uge 21 – 20.5

Lukket på grund af Kristihimmelfart.

Uge 22 – 27.5

Uge 23 – 3.6

Uge 24 – 10.6

Uge 25 – 17.6

Uge 26 – 24.6

Uge 27 – 1.7

Uge 28 – 8-7

Sommerferie

Uge 29 – 15-7

Sommerferie

Uge 30 – 22-7

Sommerferie

Uge 31 – 29-7

Sommerferie

Uge 32 – 5.8

Uge 33 – 12.8

Uge 34 – 19.8

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krondildsauce.

Uge 35 – 26.8

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 36 – 2.9

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 37 – 9.9

Grisebasseschnitzel af sprængt svinemørbrad
med rosmarinstegte kartofler.
Hertil flødepeberrod og ærter.

Uge 38 – 16.9

Boller i karry.

Uge 39 – 23.9

Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Uge 40 – 30.9

Ungarsk Gullasch med kartoffelmos
og kålsalat.

Uge 41 – 7.10

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 42 – 14.10

Spoleben
braisseret med øl og grøn karry.
Hertil kartoffelmos med urter samt grønkålssalat.

Uge 43 – 21.10

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 44 – 28.10

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 45 – 4.11

Cock au Vin med pasta.

Uge 46 – 11.11

Uge 47 – 18.11

Bankekød med rødbeder og kartoffelmos.

Uge 48 – 25.11

Stegt Gråsej med en crémet ærte/speltsalat.
Hertil mild karrysauce.

Uge 49 – 2.12

Stegt kalvelever med bløde løg og champignon.
Hertil flødesauce og kartofler.

Uge 50 – 9.12

Labskovs med rødbeder og purløg.

Uge 51 – 16.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 1, onsdag d. 06.01.2021