Dagens Ret

Kr. 155,00

Onsdag d. 25. maj er restauranten lukket. Onsdag 1. juni lukket på grund af valghandling.

Dagens ret for 2022  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 5 – 2.2

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 6 – 9.2

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 7 – 16.2

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 8 – 23.2

Boller i karry.

Uge 9 – 2.3

Sprængt oksebryst.

Uge 10 – 9.3

Lobeskoves kogt med urter.
Hertil rødbeder og purløg.

Uge 11 – 16.3

Ungarsk Gullash med røget paprika.

Uge 12 – 23.3

Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.

Uge 13 – 30.3

Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Hertil ris samt salat med søde majs,
chorizo pølser og croutoner.

Uge 14 – 6.4

Krebinet med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 15 – 13.4

Påskeferie.

Uge 16 – 20.4

Svinekæber tilberedt i balsamico, mandler og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.

Uge 17 – 27.4

Stegte Gråsten kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.

Uge 18 – 4.5

Hakkebøf på ristet brød med rødbedezaziki, samt bløde løg og spejlæg.

Uge 19 – 11-5

Lukket i aften.

Uge 20 – 18-5

Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.

Uge 21 – 25-5

Kristi Himmelfart ferielukket.

Uge 22 – 1.6

Lukket på grund af valg. Skovhus er stemmelokale.

Uge 23 – 8.6

Biksemad med kold bearnaisecreme.
Serveres med spejlæg.

Uge 24 – 15.6

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil spidskålssalat, svampe og dild.

Uge 25 – 22.6

 

Uge 26 – 29.6

 

Uge 27 – 6.7

Sommerferie

Uge 28 – 13.7

Sommerferie

Uge 29 – 20.7

Sommerferie

Uge 30 – 27.7

Sommerferie

Uge 31 – 3.8

Sommerferie

Uge 32 – 10.8

Kommer snart

Uge 33 – 17.8

Kommer snart

Uge 34 – 24.8

Kommer snart

Uge 35 – 31.8

Kommer snart

Uge 36 – 7.9

 

Uge 37 – 14.9

 

Uge 38 – 21.9

 

Uge 39 – 28.9

Nedenstående er under opdatering

Uge 40 – 5.10

 

Uge 41 – 12.10

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 42 – 19.10

Kalvespidsbryst med peberrodssovs, bagte gulerødder og grillet
citronhonning marinade.

Uge 43 – 26.10

Boller i karry med ris og råkost.

Uge 44 – 2.11

Mørbradgryde med cocktailpølser, svampe og kartoffelmos.

Uge 45 – 09.11

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 46 – 16.11

Svinekotelet med karrysovs,
stegte ananas, banan og tomat.
Hertil serveres ris.

Uge 47 – 23.11

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 48 -30.11

Braiserede iberico svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.

Uge 49 – 07.12

Mortens Aften kr. 349,00

Limerimmet Laks
anrettet med letrøget æblecréme,
rugbrødsblonde samt selleri puré.

Gammeldaws Andesteg
med klassisk tilbehør.

Æblemazarin med kanel.
Serveret med kardemomme-orangecréme.

Uge 50 – 14.12

Nakkekam stegt som vildt med
Waldorfsalat og gelé.

Uge 51 – 21.12

Flæskesteg

God Jul og Godt Nytår