Dagens Ret

Grundet Covid19 er vi desværre nødt til  at holde helt lukket indtil restriktionerne er ophørt
og vi igen må holde åbent for gæster i restauranten.
Vi glæder os meget til at se jer igen.
Venligst Susanne & Allan

Dagens Ret til  kr. 145,-

Dagens ret for 2021  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 01 – 6.1

Banket kyllingebryst stegt i pankorasp.
Serveres på bund af stegte rodfrugter.
Hertil sauce af rørhatte og sky.

Uge 2 – 13.1

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 3 – 20.1

Biksemad med spejlæg og kold bearnaise creme.

Uge 4 – 27.1

Boller i karry.

Uge 5 – 3.2

Krebinet med kartofler og stuvet hvidkål.

Uge 6 – 10.2

Spoleben braiseret med Allans mørke øl,
karry og urter. Hertil kartoffelmos.

Uge 7 – 17.2

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 8 – 24.2

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 9 – 3.3

Chili Con Carne med ris.
Hertil en lille salat med guacamole.

Uge 10 – 10.3

Sprængt oksebryst med peberrodssovs og smørdampet grønt.

Uge 11 – 17.3

Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.

Uge 12 – 24.3

Kommer snart

Uge 13 – 31.3

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 14 – 7.4

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 15 – 14-4

Cock au Vin med pasta og sommergrønt.

Uge 16 – 21-4

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 17 – 28-4

Sommerferie

Uge 18 – 5-5

Sommerferie

Uge 19 – 12.5

Hakkebøf med bløde løg,
rødbeder og spejlæg.

Uge 20 – 19.5

Helstegt nakkekam med rødkål,
agurkesalat og brun sovs.

Uge 21 – 26.5

Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.

Uge 22 – 2.6

Kyllingebryst, banket og fyldt med serranoskinke og ost.
Hertil pasta samt salviesauce.

Uge 23 – 9.6

Dagens fisk med orangesauce samt cremede grønne linser
med grøn karry og forskellige urter.

Uge 24 – 16.6

Kalvespidsbryst med peberrodsovs og grønt.

Uge 25 – 23.6

Lobeskoves kogt med urter. Hertil rødbeder og purløg.

Uge 26 – 30.6

Slagterens hjemmerøgede hamburgerryg med
blomkål i parmesancreme.

Uge 27 – 7.7

Kalveragout tilberedt i mørk øl og grøn karry.
Hertil grov mos og grønt.

Uge 28 – 14.7

Biksemad med spejlæg og kold bearnaisecreme.

Uge 42 – 14.10

Forloren Hare med ærter og flødesovs.

Uge 43 – 21.10

Kommer snart

Uge 44 – 28.10

Kommer snart

Uge 45 – 4.11

Kommer snart

Uge 46 – 11.11

Kommer snart

Uge 47 – 18.11

Kommer snart

Uge 48 – 25.11

Kommer snart

Uge 49 – 2.12

Kommer snart

Uge 50 – 9.12

Kommer snart

Uge 51 – 16.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 1, onsdag d. 06.01.2021