Dagens Ret

Dagens ret hver onsdag kr. 130,-     Og husk også… altid stegt flæsk om onsdagen….klik her

Dagens ret for 2017  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 49 – 6.12

Torsk stegt i polenta, serveret med caponata
samt citron-honningsauce.

Uge 50 – 13.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 2, onsdag d. 10.01.18

Dagens ret for 2018  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 2 – 10.1

Boller i karry.

Uge 3 – 17.1

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 4 – 24.1

Forloren hare med vildtflødesauce.
Ribsgelé, ærter og kartofler.

Uge 5 – 31.1

Chili con Carne med ris.
Hertil en lille salat med guacamole.

Uge 6 – 7.2

Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

Uge 7 – 14.2

Unghanebryst fyldt med hytteost,estragon og valnødder.
Hertil æblesauce.

Uge 8 – 21.2

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 9 – 28.2

Mørbradbøffer i gorgonzolasauce.
Hertil marineret grøntsagsalat.

Uge 10 – 7.3

Varm vintergryde af kalvetykkam med broccolisalat og stegt bulgur.

Uge 11 – 14.3

Sprængt Oksebryst med peberrodssauce
samt smørdampet grønt.

Uge 12 – 21.3

Sprængt Unghane i sauce af svampe & estragon.
Hertil pasta vendt med parmesan.

Uge 13 – 28.3

Påskeferie

Uge 14 – 4.4

Grambogaard svinekoteletter med vindruesauce.
Hertil dampet spidskål.

Uge 15 – 11.4

Rugmelstegt rødspættefilet på sauté af kartofler, agurk, tomat og kapers.
Serveret med hvidvinsauce.

Uge 16 – 18.4

Kalvefrikassé med dild og asparges.
Hertil grov mos af kartofler.

Uge 17 – 25.4

Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat og skysovs.

Uge 18 – 2.5

Hjemmelavede fiskefrikadeller med dildsauce og grønt.

Uge 19 – 9.5

Lukket på grund af Kr. Himmelfarts konfirmationer.

Uge 20 – 16.5

Hakkebøf med bløde løg og skysauce.
Hertil hjemmelavet agurkesalat.

Uge 21 – 23.5

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 22 – 30.5

Tarteletter med høns i asparges.

Uge 23 – 6.6

Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbekød og chili.

Uge 24 – 13.6

Krebinetter med stuved spidskål.

Uge 25 – 20.6

Kalvefrikassé med dild og asparges.
Hertil grov mos af kartofler.

Uge 26 – 27.6

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 27 – 4.7

Sommerferie

Uge 32 – 8.8

Chili Con Carne med ris.
Hertil salat med Guacamole

Uge 33 – 15.8

Kyllingebryst i sauce med kokosmælk, tomat,
lime og chili. Hertil stegte ris.

Uge 34 – 22.8

Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

Uge 35 – 29.8

Stegte rødspættefileter på gulerodspuré
med brunet smør samt estragonsauce.

Uge 36 – 5.9

Braisseret kalvespidsbryst med æble, timian og øl.
Hertil smørdampet sensommergrønt.

Uge 37 – 12.9

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 38 – 19.9

Sprængt stegt nakkekam med salat af broccoli og søde kartofler.
Sauce med dijonsennep.

Uge 39 – 26.9

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 40 – 3.10

Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbekød og chili.

Uge 41 – 10.10

Boller i Karry med sesamstegte ris.

Uge 42 – 17.10

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 43 – 24.10

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 44 – 31.10

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 45 – 7.11

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 46 – 14.11

Chili Con Carne

Uge 47 – 21.11

Bankekød med rødbeder og kartoffelmos.

Uge 48 – 28.11

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg.

Uge 49 – 5.12

Torsk stegt i polenta, serveret med caponata
samt citron-honningsauce.

Uge 50 – 12.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 2, onsdag d. 09.01.19