Dagens Ret
Kr. 155,00
Onsdag d. 25. maj er restauranten lukket. Onsdag 1. juni lukket på grund af valghandling.
Dagens ret for 2022 (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)
Uge 5 – 2.2
Forloren hare med ærter og flødesovs.
Uge 6 – 9.2
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
Uge 7 – 16.2
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
Uge 8 – 23.2
Boller i karry.
Uge 9 – 2.3
Sprængt oksebryst.
Uge 10 – 9.3
Lobeskoves kogt med urter.
Hertil rødbeder og purløg.
Uge 11 – 16.3
Ungarsk Gullash med røget paprika.
Uge 12 – 23.3
Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.
Uge 13 – 30.3
Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Hertil ris samt salat med søde majs,
chorizo pølser og croutoner.
Uge 14 – 6.4
Krebinet med stuvede ærter og gulerødder.
Uge 15 – 13.4
Påskeferie.
Uge 16 – 20.4
Svinekæber tilberedt i balsamico, mandler og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.
Uge 17 – 27.4
Stegte Gråsten kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.
Uge 18 – 4.5
Hakkebøf på ristet brød med rødbedezaziki, samt bløde løg og spejlæg.
Uge 19 – 11-5
Lukket i aften.
Uge 20 – 18-5
Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.
Uge 21 – 25-5
Kristi Himmelfart ferielukket.
Uge 22 – 1.6
Lukket på grund af valg. Skovhus er stemmelokale.
Uge 23 – 8.6
Biksemad med kold bearnaisecreme.
Serveres med spejlæg.
Uge 24 – 15.6
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil spidskålssalat, svampe og dild.
Uge 25 – 22.6
Uge 26 – 29.6
Uge 27 – 6.7
Sommerferie
Uge 28 – 13.7
Sommerferie
Uge 29 – 20.7
Sommerferie
Uge 30 – 27.7
Sommerferie
Uge 31 – 3.8
Sommerferie
Uge 32 – 10.8
Kommer snart
Uge 33 – 17.8
Kommer snart
Uge 34 – 24.8
Kommer snart
Uge 35 – 31.8
Kommer snart
Uge 36 – 7.9
Uge 37 – 14.9
Uge 38 – 21.9
Uge 39 – 28.9
Nedenstående er under opdatering
Uge 40 – 5.10
Uge 41 – 12.10
Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.
Uge 42 – 19.10
Kalvespidsbryst med peberrodssovs, bagte gulerødder og grillet
citronhonning marinade.
Uge 43 – 26.10
Boller i karry med ris og råkost.
Uge 44 – 2.11
Mørbradgryde med cocktailpølser, svampe og kartoffelmos.
Uge 45 – 09.11
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
Uge 46 – 16.11
Svinekotelet med karrysovs,
stegte ananas, banan og tomat.
Hertil serveres ris.
Uge 47 – 23.11
BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.
Uge 48 -30.11
Braiserede iberico svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.
Uge 49 – 07.12
Mortens Aften kr. 349,00
Limerimmet Laks
anrettet med letrøget æblecréme,
rugbrødsblonde samt selleri puré.
Gammeldaws Andesteg
med klassisk tilbehør.
Æblemazarin med kanel.
Serveret med kardemomme-orangecréme.
Uge 50 – 14.12
Nakkekam stegt som vildt med
Waldorfsalat og gelé.
Uge 51 – 21.12
Flæskesteg
God Jul og Godt Nytår