Dagens Ret
Grundet Covid19 er vi desværre nødt til at holde helt lukket indtil restriktionerne er ophørt
og vi igen må holde åbent for gæster i restauranten.
Vi glæder os meget til at se jer igen.
Venligst Susanne & Allan
Dagens Ret til kr. 145,-
Dagens ret for 2021 (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)
Uge 01 – 6.1
Banket kyllingebryst stegt i pankorasp.
Serveres på bund af stegte rodfrugter.
Hertil sauce af rørhatte og sky.
Uge 2 – 13.1
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
Uge 3 – 20.1
Biksemad med spejlæg og kold bearnaise creme.
Uge 4 – 27.1
Boller i karry.
Uge 5 – 3.2
Krebinet med kartofler og stuvet hvidkål.
Uge 6 – 10.2
Spoleben braiseret med Allans mørke øl,
karry og urter. Hertil kartoffelmos.
Uge 7 – 17.2
Forloren hare med ærter og flødesovs.
Uge 8 – 24.2
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
Uge 9 – 3.3
Chili Con Carne med ris.
Hertil en lille salat med guacamole.
Uge 10 – 10.3
Sprængt oksebryst med peberrodssovs og smørdampet grønt.
Uge 11 – 17.3
Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.
Uge 12 – 24.3
Kommer snart
Uge 13 – 31.3
Rullesteg med svesker og flødesauce.
Uge 14 – 7.4
Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.
Uge 15 – 14-4
Cock au Vin med pasta og sommergrønt.
Uge 16 – 21-4
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
Uge 17 – 28-4
Sommerferie
Uge 18 – 5-5
Sommerferie
Uge 19 – 12.5
Hakkebøf med bløde løg,
rødbeder og spejlæg.
Uge 20 – 19.5
Helstegt nakkekam med rødkål,
agurkesalat og brun sovs.
Uge 21 – 26.5
Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.
Uge 22 – 2.6
Kyllingebryst, banket og fyldt med serranoskinke og ost.
Hertil pasta samt salviesauce.
Uge 23 – 9.6
Dagens fisk med orangesauce samt cremede grønne linser
med grøn karry og forskellige urter.
Uge 24 – 16.6
Kalvespidsbryst med peberrodsovs og grønt.
Uge 25 – 23.6
Lobeskoves kogt med urter. Hertil rødbeder og purløg.
Uge 26 – 30.6
Slagterens hjemmerøgede hamburgerryg med
blomkål i parmesancreme.
Uge 27 – 7.7
Kalveragout tilberedt i mørk øl og grøn karry.
Hertil grov mos og grønt.
Uge 28 – 14.7
Biksemad med spejlæg og kold bearnaisecreme.
Uge 42 – 14.10
Forloren Hare med ærter og flødesovs.
Uge 43 – 21.10
Kommer snart
Uge 44 – 28.10
Kommer snart
Uge 45 – 4.11
Kommer snart
Uge 46 – 11.11
Kommer snart
Uge 47 – 18.11
Kommer snart
Uge 48 – 25.11
Kommer snart
Uge 49 – 2.12
Kommer snart
Uge 50 – 9.12
Kommer snart
Uge 51 – 16.12
Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.
Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 1, onsdag d. 06.01.2021