Dagens Ret

Kr. 165,00

Dagens ret for 2022  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 5 – 2.2

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 6 – 9.2

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 7 – 16.2

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 8 – 23.2

Boller i karry.

Uge 9 – 2.3

Sprængt oksebryst.

Uge 10 – 9.3

 

Uge 11 – 16.3

 

Uge 12 – 23.3

Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.

Uge 13 – 30.3

Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Hertil ris samt salat med søde majs,
chorizo pølser og croutoner.

Uge 14 – 6.4

Krebinet med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 15 – 13.4

Påskeferie.

Uge 16 – 20.4

Svinekæber tilberedt i balsamico, mandler og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.

Uge 17 – 27.4

Stegte Gråsten kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.

Uge 18 – 4.5

Hakkebøf på ristet brød med rødbedezaziki, samt bløde løg og spejlæg.

Uge 19 – 11-5

Nakkekam stegt som vildt med
Waldorfsalat og gelé.

Uge 20 – 18-5

Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.

Uge 21 – 25-5

Kristi Himmelfart ferielukket.

Uge 22 – 1.6

Lukket på grund af valg. Skovhus er stemmelokale.

Uge 23 – 8.6

Biksemad med kold bearnaise creme.
Serveres med spejlæg.

Uge 24 – 15.6

 

Uge 25 – 22.6

Paneret mørksej med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sommergrønt og kartofler.

Uge 26 – 29.6

Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.

Uge 27 – 6.7

Sommerferie

Uge 28 – 13.7

Sommerferie

Uge 29 – 20.7

Sommerferie

Uge 30 – 27.7

Sommerferie

Uge 31 – 3.8

Sommerferie

Uge 32 – 10.8

Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.

Uge 33 – 17.8

Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil ris og fyldig salat.

Uge 34 – 24.8

Krebinet med stuved spidskål.

Uge 35 – 31.8

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 36 – 7.9

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 37 – 14.9

Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.

Uge 38 – 21.9

Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.

Uge 39 – 28.9

Boller i karry.

Uge 40 – 5.10

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 41 – 12.10

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 42 – 19.10

Kalvespidsbryst braiseret i rødvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.

Uge 43 – 26.10

Dagens fisk.

Uge 44 – 2.11

Svinekotelet med karrysovs,
stegte ananas, banan og tomat.
Hertil serveres ris.

Uge 45 – 09.11

Ungarsk Gullash med røget paprika.

Uge 46 – 16.11

Stegt lammekølle med sauce af oliven og hvidløg.

Uge 47 – 23.11

Rullesteg med svesker & æbler
samt vildtflødesauce.

Uge 48 -30.11

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil spidskålssalat, svampe og dild.

Uge 49 – 07.12

Lobeskoves kogt med urter.
Hertil rødbeder og purløg.

Uge 50 – 14.12

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.

Uge 51 – 21.12

God Jul og Godt Nytår