Dagens Ret

Kr. 175,00

Dagens ret for 2024  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 2 – 10.1

Helstegt Okseculotte
med dijonsauce samt
timianstegte rodfrugter og
kartofler stegt i ovn m/parmesan.

Uge 3 – 17.1

Stegte kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.

Uge 4 – 24.1

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 5 – 31.1

Svinekæber tilberedt i balsamico, honning og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.

Uge 6 – 7.2

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 7 – 14.2

Dagens fisk.

Uge 8 – 21.2

Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.

Uge 9 – 28.2

Indisk Butter Chicken med ris.

Uge 10 – 6.3

Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.

Uge 11 – 13.3

Boller i karry.

Uge 12 – 20.3

Sprængt oksebryst med peberrodssovs.

Uge 13 – 27.3

Påskeferie.

Uge 14 – 3.4

Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.

Uge 15 – 10.4

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 16 – 17.4

Lobescoves med purløg og rødbeder.

Uge 17 – 24.4

Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.

Uge 18 – 1.5

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 19 – 8.5

Kristi Himmelfart ferielukket.

Uge 20 – 15.5

Krebinet med kartofler og stuved spidskål.

Uge 21 – 22.5

Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.

Uge 22 – 29.5

Kalvefrikassé med dild, appelsin og asparges.
Hertil frisk pasta vendt med parmesan og valnødeoilie.

Uge 23 – 5.6

Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil ris og fyldig salat.

Uge 24 – 12.6

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 25 – 19.6

Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.

Uge 26 – 26.6

Dagens fisk anrettet på brændende kærlighed.

Uge 27 – 3.7

Sommerferie

Uge 28 – 10.7

Sommerferie

Uge 29 – 17.7

Sommerferie

Uge 30 – 24.7

Sommerferie

Uge 31 – 31.7

Sommerferie

Uge 32 – 7.8

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 33 – 14.8

 

Uge 34 – 21.8

 

Uge 35 – 28.8

Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.

Uge 36 – 4.9

Boller i karry.

Uge 37 – 11.9

Braiserede spoleben i æbler og øl.
Serveret med kartoffelmos med rodfrugter
og blomkålscrudité.

Uge 38 – 18.9

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 39 – 25.9

 

Uge 40 – 2.10

 

 

Uge 41 -9.10

 

Uge 42 – 16.10

 

Uge 43 – 23.10

 

Uge 44 – 30.10

 

Uge 45 -6.11

 

Uge 46 – 13.11

 

Uge 47 – 20.11

Forloren Hare med ærter og flødesovs.

Uge 48 – 27.11

Kalvespidsbryst braiseret i rødvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.

Uge 49 – 4.12

 

Uge 50 – 11.12

 

Uge 51 – 18.12

 

Glædelig Jul.
På gensyn i 2024.