Dagens Ret

Hver onsdag serverer vi
Dagens Ret til  kr. 135,-

Dagens ret for 209  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

 

Uge 3 – 16.1

Hjemmelavede fiskefrikadeller med et hint af chili.
Hertil dildsauce samt sauté af rødbeder, grønkål og blomkål.

Uge 4 – 23.1

Bagt Torsk med ærter og mild sennepssauce.
Hertil små kartofler og kold baconskum.

Uge 5 – 30.1

Bagt Torsk med ærter og mild sennepssauce.
Hertil små kartofler og kold baconskum.

Uge 6 – 6.2

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 7 – 13.2

Stegt kylling med grønkål, selleri og svampe.
Hertil sauce af skyen og æble.

Uge 8 – 20.2

Biksemad med rødbeder og spejlæg

Uge 9 – 27.2

 

Uge 10 – 6.3

Stegt overlår af kalkun
med rosmarin-æblesauce og squashblinis.

Uge 11 – 13.3

Done

Uge 12 – 20.3

Done

Uge 13 – 27.3

Grisebasseschnitzel af sprængt svinemørbrad
med rosmarinstegte kartofler.
Hertil flødepeberrod og ærter.

Uge 14 – 3.4

Dyreragout med ????

Uge 15 – 10.4

Rugmelsstegt rødspættefilet  med små kartofler
samt gulerodspuré med beurre noisette.
Hertil crémet fiskesauce med kardemomme og appelsin.

Uge 16 – 17.4

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 17 – 24.4

Kommer snart

Uge 18 – 1.5

Kommer snart

Uge 19 – 8.5

Kommer snart

Uge 20 – 15.5

Kommer snart

Uge 21 – 22.5

Kommer snart

Uge 22 – 29.5

Lukket på grund af Kristihimmelfart.

Uge 23 – 6.6

Kommer snart

Uge 24 – 12.6

Kommer snart

Uge 25 – 19.6

Kommer snart

Uge 26 – 26.6

Kommer snart

Uge 27 – 3.7

Kommer snart

Uge 28 – 11-7

Frikadeller med solsikkekerner og gulerod.
Hertil salat af spidskål, radisser og sennep.

Uge 29 – 18-7

Sommerferie

Uge 30 – 25-7

Sommerferie

Uge 31 – 1-8

Sommerferie

Uge 32 – 8.8

Chili Con Carne med ris.
Hertil salat med Guacamole

Uge 33 – 15.8

Kyllingebryst
i sauce med kokosmælk, tomat,
lime og chili. Hertil stegte ris.

Uge 34 – 22.8

Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

Uge 35 – 29.8

Stegte rødspættefileter på gulerodspuré
med brunet smør samt estragonsauce.

Uge 36 – 5.9

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 37 – 12.9

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 38 – 19.9

Sprængt stegt nakkekam med salat af broccoli og søde kartofler.
Sauce med dijonsennep.

Uge 39 – 26.9

Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Uge 40 – 3.10

Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbekød og chili.

Uge 41 – 10.10

Boller i Karry med sesamstegte ris.

Uge 42 – 17.10

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 43 – 24.10

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 44 – 31.10

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 45 – 7.11

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 46 – 14.11

Chili Con Carne

Uge 47 – 21.11

Bankekød med rødbeder og kartoffelmos.

Uge 48 – 28.11

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg.

Uge 49 – 5.12

Ingen dagens ret i dag.
Vi serverer dagens ret igen
fra april måned med undtagelse af
d. 19.12.

Uge 50 – 12.12

Ingen dagens ret i dag.
Vi serverer dagens ret igen
fra april måned med undtagelse af
d. 19.12.

Uge 51 – 19.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 2, onsdag d. 09.01.19