Dagens Ret

Hver onsdag serverer vi
Dagens Ret til  kr. 140,-

Dagens ret for 2020  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Tjek vores åbningstider for at se, hvornår vi har ferielukket.

Uge 14 – 1.4

Frikadeller med gulerødder og solsikkekerner.
Hertil græsk salat.

Uge 15 – 8.4

Forloren hare med flødesovs og waldorffsalat.
Ha’ en god ferie….

Uge 16 – 15.4

Kalvefrikassé med asparges, dild, orange
og knuste kartofler.

Uge 17 – 22.4

Stegt unghanebryst omviklet med serranoskinke.
Serveret med hvidvinsflødesauce samt spidskål,
svampe & æblesauté.

Uge 18 – 29.4

Asiatisk inspirerede fiskefrikadeller med krabbekød,
rød karry og forårsløg.
Hertil stegte ris med ingefær, soya,
hvidløg og urter.

Uge 19 – 6.5

Krebinet med kartofler og stuvet spidskål.

Uge 20 – 13.5

Stegt svinemørbrad med vindrue/rørhatte sauce
samt kold spidskålssalat med dild, radiser og rygeost.

Uge 21 – 20.5

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 22 – 27.5

Sprængt oksebryst med peberrodssauce
og sauteret forårsgrønt.

Uge 23 – 3.6

“Mormor” kylling med
hjemmelavet agurkesalat.

Uge 24 – 10.6

Boller i karry.

Uge 25 – 17.6

Rugmelsstegte rødspættefileter
med små kartofler, persillesovs og
hjemmelavet agurkesalat.

Uge 26 – 24.6

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 27 – 1.7

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 28 – 8-7

Cock au Vin med pasta og sommergrønt.

Uge 29 – 15-7

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 30 – 22-7

Sommerferie

Uge 31 – 29-7

Sommerferie

Uge 32 – 5.8

Hakkebøf med bløde løg,
rødbeder og spejlæg.

Uge 33 – 12.8

Helstegt nakkekam med rødkål,
agurkesalat og brun sovs.

Uge 34 – 19.8

Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.

Uge 35 – 26.8

Kyllingebryst, banket og fyldt med serranoskinke og ost.
Hertil pasta samt salviesauce.

Uge 36 – 2.9

Dagens fisk med orangesauce samt cremede grønne linser
med grøn karry og forskellige urter.

Uge 37 – 9.9

Kalvespidsbryst med peberrodsovs og grønt.

Uge 38 – 16.9

Lobeskoves kogt med urter. Hertil rødbeder og purløg.

Uge 39 – 23.9

Slagterens hjemmerøgede hamburgerryg med
blomkål i parmesancreme.

Uge 40 – 30.9

Kalveragout tilberedt i mørk øl og grøn karry.
Hertil grov mos og grønt.

Uge 41 – 7.10

Biksemad med spejlæg og kold bearnaisecreme.

Uge 42 – 14.10

Forloren Hare med ærter og flødesovs.

Uge 43 – 21.10

Grisebasse-schnitzel, letsprængt og stegt, serveret
med kold peberrodsskum, ærter og brasede kartofler.

Uge 44 – 28.10

Coq au Vin med pasta og ærte/mandelpuré.

Uge 45 – 4.11

Langtidsstegt oksespidsbryst fra Himmerland.
Serveret med salat af perlebyg, æbler og rosmarin.

Uge 46 – 11.11

Dagens fisk på bund af rødbeder, æbler og savoykål.
Serveret med muslingesauce.

Uge 47 – 18.11

Boller i karry.

Uge 48 – 25.11

“Mormor” kylling med
hjemmelavet agurkesalat.

Uge 49 – 2.12

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg.

Uge 50 – 9.12

Labskovs med rødbeder og purløg.

Uge 51 – 16.12

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket – Glædelig Jul
På gensyn i uge 1, onsdag d. 06.01.2021