Dagens Ret

Dagens ret hver onsdag kr. 130,-     Og husk også… altid stegt flæsk om onsdagen….klik her

Dagens ret for 2017

Uge 1

Varm vintergryde af kalvetykkam med broccolisalat og stegt bulgur.

Uge 2

Boller i karry.

Uge 3

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 4

Forloren hare med vildtflødesauce.
Ribsgelé, ærter og kartofler.

Uge 5

Chili con Carne med ris.
Hertil en lille salat med guacamole.

Uge 6

Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

Uge 7

Unghanebryst fyldt med hytteost,estragon og valnødder.
Hertil æblesauce.

Uge 8

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 9

Mørbradbøffer i gorgonzolasauce.
Hertil marineret grøntsagsalat.

Uge 10

Varm vintergryde af kalvetykkam med broccolisalat og stegt bulgur.

Uge 11

Sprængt Oksebryst med peberrodssauce
samt smørdampet grønt.

Uge 12

Sprængt Unghane i sauce af svampe & estragon.
Hertil pasta vendt med parmesan.

Uge 13

Grambogaard svinekoteletter med vindruesauce.
Hertil dampet spidskål.

Uge 14

Rugmelstegt rødspættefilet på sauté af kartofler, agurk, tomat og kapers.
Serveret med hvidvinsauce.

Uge 15

Påskeferie

Uge 16

Kalvefrikassé med dild og asparges.
Hertil grov mos af kartofler.

Uge 17

Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat og skysovs.

Uge 18

Hjemmelavede fiskefrikadeller med dildsauce og grønt.

Uge 19

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 20

Hakkebøf med bløde løg og skysauce.
Hertil hjemmelavet agurkesalat.

Uge 21

Lukket på grund af Kr. Himmelfarts konfirmationer.

Uge 22

Tarteletter med høns i asparges.

Uge 23

Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbekød og chili.

Uge 24

Krebinetter med stuved spidskål.

Uge 25

Kalvefrikassé med dild og asparges.
Hertil grov mos af kartofler.

Uge 26

Sommerferie

Uge 32

Chili Con Carne med ris.
Hertil salat med Guacamole

Uge 33

Kyllingebryst i sauce med kokosmælk, tomat,
lime og chili. Hertil stegte ris.

Uge 34

Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

Uge 35

Stegte rødspættefileter på gulerodspuré
med brunet smør samt estragonsauce.

Uge 36

Braisseret kalvespidsbryst med æble, timian og øl.
Hertil smørdampet sensommergrønt.

Uge 37

Sprængt stegt nakkekam med salat af broccoli og søde kartofler.
Sauce med dijonsennep.

Uge 38

Frikadeller med stuved spidskål.

Uge 39

Forloren Hare med flødesauce og ribsgelé.

Uge 40

Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbekød og chili.

Uge 41

Boller i Karry med sesamstegte ris.

Uge 42

Sprængt oksebryst med peberrodssauce.

Uge 43

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder.

Uge 44

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 45

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 46

Uge 47

Hakkebøf med spejlæg, rødbeder og bløde løg.

Uge 48

Uge 49

Uge 50

Flæskesteg med hjemmelavet agurkesalat
og hjemmekogt rødkål.

Ferielukket