Dagens Ret

Kr. 155,00

OBS! Juleferie i uge 51, 52 og 01.

Dagens ret for 2021  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

Uge 01 – 6.1

Banket kyllingebryst stegt i pankorasp.
Serveres på bund af stegte rodfrugter.
Hertil sauce af rørhatte og sky.

Uge 2 – 13.1

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 3 – 20.1

Biksemad med spejlæg og kold bearnaise creme.

Uge 4 – 27.1

Boller i karry.

Uge 5 – 3.2

Krebinet med kartofler og stuvet hvidkål.

Uge 6 – 10.2

Spoleben braiseret med Allans mørke øl,
karry og urter. Hertil kartoffelmos.

Uge 7 – 17.2

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 8 – 24.2

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 9 – 3.3

Chili Con Carne med ris.
Hertil en lille salat med guacamole.

Uge 10 – 10.3

Sprængt oksebryst med peberrodssovs og smørdampet grønt.

Uge 11 – 17.3

Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizopølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.

Uge 12 – 24.3

Kommer snart

Uge 13 – 31.3

Rullesteg med svesker og flødesauce.

Uge 14 – 7.4

Boeuf Sauté Stroganoff med kartoffelmos.

Uge 15 – 14-4

Coq au Vin med pasta og sommergrønt.

Uge 16 – 21-4

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 17 – 28-4

Spoleben braiseret med Allans mørke øl,
karry og urter. Hertil kartoffelmos.

Uge 18 – 5-5

Forloren hare med ærter og flødesovs.

Uge 19 – 12.5

Hakkebøf med bløde løg,
rødbeder og spejlæg.

Uge 20 – 19.5

Helstegt nakkekam med rødkål,
agurkesalat og brun sovs.

Uge 21 – 26.5

Ungarsk gullasch med røget paprika og små chorizo pølser.
Hertil coleslaw og grov kartoffelmos.

Uge 22 – 2.6

Kyllingebryst, banket og fyldt med Serrano skinke og ost.
Hertil pasta samt salvie sauce.

Uge 23 – 9.6

Dagens fisk med orangesauce samt cremede grønne linser
med grøn karry og forskellige urter.

Uge 24 – 16.6

Kalvespidsbryst med peberrodssovs og grønt.

Uge 25 – 23.6

Lobeskoves kogt med urter. Hertil rødbeder og purløg.

Uge 26 – 30.6

Slagterens hjemmerøgede hamburgerryg med
blomkål i parmesan creme.

Uge 27 – 7.7

Sommerferie

Uge 28 – 14.7

Sommerferie

Uge 29 – 21.7

Sommerferie

Uge 30 – 28.7

Sommerferie

Uge 31 – 4.8

Sommerferie

Uge 32 – 11.8

Biksemad med spejlæg og kold bearnaise creme.

Uge 33 – 18.8

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
melon og majs.

Uge 34 – 25.8

Krebinet med stuvede ærter & gulerødder.

Uge 35 – 1.9

Chili Con Carne med et twist af chokolade.
Serveret med ris samt salat med søde majs,
chorizopølse og croutoner.

Uge 36 – 8.9

Lukket på grund af travlhed

Uge 37 – 15.9

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 38 – 22.9

Kalvespidsbryst med peberrodssovs, bagte gulerødder og grillet
citronhonning marinade.

Uge 39 – 29.9

Boller i karry med ris og råkost.

Uge 40 – 6.10

Mørbradgryde med cocktailpølser, svampe og kartoffelmos.

Uge 41 – 13.10

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 42 – 20.10

Svinekotelet med karrysovs,
stegte ananas, banan og tomat.
Hertil serveres ris.

Uge 43 – 27.10

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 44 – 3.11

Braiserede iberico svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.

Uge 45 – 10.11

Mortens Aften kr. 349,00

Limerimmet Laks
anrettet med letrøget æblecréme,
rugbrødsblonde samt selleri puré.

Gammeldaws Andesteg
med klassisk tilbehør.

Æblemazarin med kanel.
Serveret med kardemomme-orangecréme.

Uge 46 – 17.11

Nakkekam stegt som vildt med
Waldorfsalat og gelé.

Uge 47 – 24.11

Vinterferie

Uge 48 – 1.12

Lobeskoves med rødbeder og purløg.

Uge 49 – 8.12

Krebinet med stuvet hvidkål.

Uge 50 – 15.12

Flæskesteg

Uge 51 – 22.12

Glædelig Jul
Vi åbner igen onsdag d. 12. januar.