Oversigt over “Dagens retter”
kr. 189,-
Dagens ret for 2025 (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)
Uge 3 – 15.1
Kylling i grøn karry, kokosmælk og tomat.
Hertil sesamstegte ris og broccolisalat.
—
Uge 4 – 22.1
Græsk farsbrød med feta, tomater og rosmarin.
Hertil tzaziki og hvidløgskrydrede kartofler.
—
Uge 5 – 29.1
Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.
—
Uge 6 – 5.2
Stegt lyssej med karrysauce og krydderstegte basmati ris.
—
Uge 7 – 12.2
Fyldte peberfrugter gratineret med cheddar.
Hertil små ovnstegte kartofler.
—
Uge 8 – 19.2
Vinterferie.
—
Uge 9 – 26.2
Krebinetter glaseret med tomat, orangesyltede
salatløg og parmesan. Hertil hvidvinssauce med rosmarin.
—
Uge 10 – 5.3
Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil sprødstegte ris og fyldig salat.
—
Uge 11 – 12.3
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
—
Uge 12 – 19.3
Grisebasseschnitzel med brassede kartofler,
ærter og peberrodsskum.
—
Uge 13 – 26.3
Kylling i sursød sauce med ris og kålsalat.
—
Uge 14 – 2.4
Ungarsk gullasch med kartoffelmos.
—
Uge 15 – 9.4
Braiserede spoleben i æbler og øl.
Serveret med sprøde kartofler og blomkålscrudité.
—
Uge 16 – 16.4
Påskeferie.
—
Uge 17 – 23.4
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
—
Uge 18 – 30.4
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
—
Uge 19 – 7.5
Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.
—
Uge 20 – 14.5
Boller i karry.
—
Uge 21 – 21.5
Kalvespidsbryst braiseret i hvidvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.
—
Uge 22 – 28.5
Lukket. Kristi Himmelfart ferie.
—
Uge 23 – 4.6
BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.
—
Uge 24 – 11.6
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
—
Uge 25 – 18.6
Dagens fisk anrettet på brændende kærlighed.
—
Uge 26 – 25.6
Mørbradbøffer med bløde løg og champignon.
Hertil flødesovs og kartoffelmos.
—
Uge 27 – 3.7
Sommerferie
—
Uge 28 – 10.7
Sommerferie
—
Uge 29 – 17.7
Sommerferie
—
Uge 30 – 24.7
Sommerferie
—Uge 31 – 31.7
Sommerferie
—
Uge 32 – 6.8
Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.
—
Uge 33 – 13.8
Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesovs.
—
Uge 34 – 20.8
Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.
—
Uge 35 – 27.8
Grisebasseschnitzel med brassede kartofler,
ærter og peberrodsskum.
—
Uge 36 – 3.9
Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.
—
Uge 37 – 10.9
Fyldte peberfrugter gratineret med cheddar.
Hertil små ovnstegte kartofler.
—
Uge 38 – 17.9
Kylling i grøn karry, kokosmælk og tomat.
Hertil sesamstegte ris og broccolisalat.
—
Uge 39 – 24.9
Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.
—
Uge 40 – 1.10
Lobescoves med purløg og rødbeder.
—
Uge 41 – 8.10
Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med
rødbeder, æbler og peberrod.
—
Uge 42 – 15.10
Efterårsferie
—
Uge 43 – 22.10
Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil sprødstegte ris og fyldig salat.
—
Uge 44 – 29.10
Indisk Butter Chicken med ris.
—
Uge 45 – 5.11
Cremet pasta med blæksprutte, krabbekød og dagens fisk
samt dild og safran.
—
Uge 46 – 12.11
Krebinetter glaseret med tomat, orangesyltede
salatløg og parmesan. Hertil hvidvinssauce med rosmarin.
—
Uge 47 – 19.11
Mørbradgryde med cocktailpølser,
rørhatte og paprika sauce samt kartoffelmos og majs salat.
—
Uge 48 – 26.11
—
Uge 49 – 3.12
Medister stegt i porter.
Hertil grønlangkål og sennep.
—
Uge 50 – 10.12
—
Uge 51 – 17.12
Flæskesteg med rødkål,
agurkesalat og brun sovs
Glædelig Jul.
På gensyn i 2026.