Oversigt over “Dagens retter”

kr. 189,-

Dagens ret for 2025  (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)

 

Uge 3 – 15.1

Kylling i grøn karry, kokosmælk og tomat.
Hertil sesamstegte ris og broccolisalat.

Uge 4 – 22.1

Græsk farsbrød med feta, tomater og rosmarin.
Hertil tzaziki og hvidløgskrydrede kartofler.

Uge 5 – 29.1

Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.

Uge 6 – 5.2

Stegt lyssej med karrysauce og krydderstegte basmati ris.

Uge 7 – 12.2

Fyldte peberfrugter gratineret med cheddar.
Hertil små ovnstegte kartofler.

Uge 8 – 19.2

Vinterferie.

Uge 9 – 26.2

Krebinetter glaseret med tomat, orangesyltede
salatløg og parmesan. Hertil hvidvinssauce med rosmarin.

Uge 10 – 5.3

Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil sprødstegte ris og fyldig salat.

Uge 11 – 12.3

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 12 – 19.3

Grisebasseschnitzel med brassede kartofler,
ærter og peberrodsskum.

Uge 13 – 26.3

Kylling i sursød sauce med ris og kålsalat.

Uge 14 – 2.4

Ungarsk gullasch med kartoffelmos.

Uge 15 – 9.4

Braiserede spoleben i æbler og øl.
Serveret med sprøde kartofler og blomkålscrudité.

Uge 16 – 16.4

Påskeferie.

Uge 17 – 23.4

“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.

Uge 18 – 30.4

Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.

Uge 19 – 7.5

Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.

Uge 20 – 14.5

Boller i karry.

Uge 21 – 21.5

Kalvespidsbryst braiseret i hvidvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.

Uge 22 – 28.5

Lukket. Kristi Himmelfart ferie.

Uge 23 – 4.6

 

BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.

Uge 24 – 11.6

Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.

Uge 25 – 18.6

Dagens fisk anrettet på brændende kærlighed.

Uge 26 – 25.6

Mørbradbøffer med bløde løg og champignon.
Hertil flødesovs og kartoffelmos.

Uge 27 – 3.7

Sommerferie

Uge 28 – 10.7

Sommerferie

Uge 29 – 17.7

Sommerferie

Uge 30 – 24.7

Sommerferie

—Uge 31 – 31.7

Sommerferie

Uge 32 – 6.8

Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.

Uge 33 – 13.8

Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesovs.

Uge 34 – 20.8

Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.

Uge 35 – 27.8

Grisebasseschnitzel med brassede kartofler,
ærter og peberrodsskum.

Uge 36 – 3.9

Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.

Uge 37 – 10.9

Fyldte peberfrugter gratineret med cheddar.
Hertil små ovnstegte kartofler.

Uge 38 – 17.9

Kylling i grøn karry, kokosmælk og tomat.
Hertil sesamstegte ris og broccolisalat.

Uge 39 – 24.9

Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.

Uge 40 – 1.10

Lobescoves med purløg og rødbeder.

Uge 41 – 8.10

Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med
rødbeder, æbler og peberrod.

Uge 42 – 15.10

Efterårsferie

Uge 43 – 22.10

Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil sprødstegte ris og fyldig salat.

Uge 44 – 29.10

Indisk Butter Chicken med ris.

Uge 45 – 5.11

Cremet pasta med blæksprutte, krabbekød og dagens fisk
samt dild og safran.

Uge 46 – 12.11

Krebinetter glaseret med tomat, orangesyltede
salatløg og parmesan. Hertil hvidvinssauce med rosmarin.

Uge 47 – 19.11

Mørbradgryde med cocktailpølser,
rørhatte og paprika sauce samt kartoffelmos og majs salat.

Uge 48 – 26.11

 

Uge 49 – 3.12

Medister stegt i porter.
Hertil grønlangkål og sennep.

Uge 50 – 10.12

 

Uge 51 – 17.12

Flæskesteg med rødkål,
agurkesalat og brun sovs

Glædelig Jul.
På gensyn i 2026.