Buffeter

6 timers festarrangement – Buffetretter.

– Husets apéritif
– Buffet med 8 anretninger
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe eller Te

Grundpris kr. 598,- plus tilvalg for buffet kr. 25,-. Ialt kr. 623,- pr. person.
Børn under 12 år halv pris

Minimum 30 voksne + evt. børn.

Til din buffet vælger du….

4 Forretter,
1 Hovedret,
1 Tilbehør til Hovedret
1 Osteanretning (2 slags ost)
1 Dessert


Forret

Varmrøget laks – mild rygeost – rørhatte – ærteskud.

Okseinderlår – svampecréme – sellerichips.

Serranoskinke – gulerod – fast ost.

Råmarineret laks – soltørrede tomater
løg – basilikum – olivenolie.

Middelhavssalat:
Rødfisk – blæksprutter – muslinger – søde tomater
citron – basilikum – oliven.

Carpaccio alla Piemonte.

Frisk tun – basilikum – tørrede tomater – Thybo ost.

Blåmuslinger – tomatsalsa – parmesan.

Okseinderlår – trøffelolie – parmesan.

Anti pasti di claudio:

Serranoskinke – æble – rucola
pistacienødder – valnødder – olivenolie.

Laksetatar – forårsløg – sennep – kapersbær – salat.

Crouton – varm gedeost
valnød – salat – lavendelhonning.

Mousse af fjerkrælever – cognac – portvin
rosiner – tyttebærsylt.

Stor Bruschetta – peperonata – taleggio.

____________

Hovedret

Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.

Vildsvin – salvie – citron – hvidløg
kartoffelgratin – chorizoolie – porrer.

Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen
og orangesyltede salatløg med
laurbær og stjerneanis.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.

Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.

Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.

____________

Tilbehør til hovedret

Edammebønner med cherrytomater,
Grambogaard bacon og parmasandressing.
Blomkålssalat med ristede mandler,
parmesanflager, god olivenolie og estragon.

Panzenella:
Salat med forårsløg, piment, tomat, croutoner m.m.

Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.

Forskellige salater med pære, feta
og avocado samt balsamico-honning marinade.

____________

Ost & Dessert

Ost

2 oste, en fast og en blød, med
orange – honning – oliven – druer – kiks.

Dessert
Gateau Marcel:
En letfrossen chokoladekage – ribs – yoghurtis.

Tiramisu.

Torte della Nonna:
Klassisk cremetærte med pinjekerner.

Vanillepocherede æbler – mascarpone
makroner – amaretto.

Chokoladekage – honning – marcipan.
havtorn – æble – vanilje.

Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.

____________

Natmad

Lune ”grønne” tærter med marineret grøntsagssalat.
Kr. 75,-

Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat.
Kr. 75,-

Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder.
Kr. 75,-

Hjemmelavet kyllingesalat:
Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte.
Kr. 75,-

“Lav selv” hotdogs.
Kr. 75,-

Saltbuffèt:
Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie.
Kr. 98,-

____________

 

Se vores menuer


Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.

Se vores mad og beregn din pris her