Buffeter – Ud af Huset

Til vores Buffet Ud af Huset
vælger du…..

4 Forretter
1 Hovedret
1 Hovedret Tilbehør
2 Oste
1 Dessert

Hjemmebagt brød & smør er inkl. i alle priser.

Pris pr. person kr. 295,-

____________________

Praktiske oplysninger

Buffét leveres til minimum 25 couverter.
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i alle priser.
Alt er anrettet på hvidt porcelæn & glas.
Varme retter ankommer i termokasser og kræver kun at du skærer kød & varmer evt. sauce.

Leveringsomkostninger fra kr. 150,- lokalt og ellers efter aftale.
Betaling kontant ved levering eller dankort/kontant ved afhentning.
Alt service skal afleveres i rengjort stand senest 5 dage efter levering.
Udenfor åbningstid kan service placeres i vores Pavillion til venstre for hoveddøren.
Der tages forbehold for sæson, prisændring og vejrlig


Forret

1 – Varmrøget laks – mild rygeost – rørhatte – ærteskud.

2 – Okseinderlår – skovsvampemayo – sellerichips.

3 – Serranoskinke – gulerod – fast ost.

4 – Råmarineret laks – soltørrede tomater
løg – basilikum – olivenolie.

Middelhavssalat:
5 – Rødfisk – blæksprutter – muslinger – søde tomater
citron – basilikum – oliven.

6 – Carpaccio alla Piemonte.

7 – Frisk tun – basilikum – tørrede tomater – Thybo ost.

8 – Blåmuslinger – tomatsalsa – parmesan.

9 – Okseinderlår – trøffelolie – parmesan.

10 – Anti pasti di claudio:
Serranoskinke – æble – rucola
pistacienødder – valnødder – olivenolie.

11 – Laksetatar – forårsløg – sennep – kapersbær – salat.

12 – Crouton – varm gedeost
valnød -salat – lavendelhonning.

13 – Mousse af fjerkrælever – cognac – portvin
rosiner – tyttebærsylt.

14 – Stor Bruschetta – peperonata – taleggio.

____________

Hovedret

30 – Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.

32 – Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.

33 – Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.

34 – Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.

____________

Tilbehør til hovedret

40 – Edammebønner med cherrytomater,
Grambogaard bacon og parmasandressing.

41 – Blomkålssalat med ristede mandler,
parmesanflager, god olivenolie og estragon.

42 – Panzenella:
Salat med forårsløg, piment, tomat, croutoner m.m.

43 – Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.

44 – Forskellige salater med pære, feta
og avocado samt balsamico-honning marinade.

____________

Ost & Dessert

Ost

45 – 2 oste, en fast og en blød, med
orange – honning – oliven – druer – kiks.

Dessert
50 – Gateau Marcel:
En letfrossen chokoladekage – ribs – yoghurtis.

51 – Tiramisu.

52 – Torte della Nonna:
Klassisk cremetærte med pinjekerner.

53 – Vanillepocherede æbler – mascarpone
makroner – amaretto.

54 – Chokoladekage – honning – marcipan.
havtorn – æble – vanilje.

55 – Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.

____________