Buffeter – Ud af Huset

Til vores Buffet Ud af Huset
vælger du…..

4 Forretter
1 Hovedret
1 Tilbehør til hovedret
2 Oste
1 Dessert

Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.

Pris pr. person kr. 348,00

____________________

Praktiske oplysninger

Buffét leveres til minimum 25 couverter.
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.
Alt er anrettet på hvidt porcelæn & glas.
Varme retter ankommer i termokasser og kræver kun at du skærer kød & varmer evt. sauce.

Leveringsomkostninger fra kr. 250,- lokalt og ellers efter aftale.
Betaling: Dankort/kontant ved modtagelse eller Dankort/kontant ved afhentning.
Alt service skal afleveres i rengjort stand senest 5 dage efter levering.
Udenfor åbningstid kan service placeres i vores Pavillon til venstre for hoveddøren.
Der tages forbehold for sæson, prisændring og vejrlig.


Forret

Tørsaltet Laks med brøndkarsemayonaise og rugbrødsknas.
*

Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme.
*

Frisk Tun i tynde skiver med hjemmelavet misodressing.
*

Tatar af okse med cæsardressing og små, lune kartofler med rosmarin.
*

Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
*

Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
*

Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya.
*

Parmaskinke med gulerodstapanade og ost (Gammel Knas).
*

Okseinderlår med skovsvampecreme og sellerichips.
*

Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
*

Crouton med lun gedeost, i salat med valnødder og lavendelhonning.
*

_________

Hovedret

Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.
*
Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.
*
Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.
*
Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.
*

____________

Tilbehør til hovedret

Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.
*

Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og croutonner.
*

Små buketter af blomkål med parmesanflager,
ristede hasselnødder og basilikumcreme.
*

Spidskål med rørhattemarinade og dild.
*

Bagte rødbeder med krydderurter, dijoncreme og solsikkekerner.
*

____________

Ost & Desserter
Ost

Blå Kornblomst med orange/honning.
Arla Unika – Gammel Knas med oliven.
Diverse kiks og druer.
*

Desserter

Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
*

Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*

Mørk chokolademousse med cognac.
*

Æblekompot i lag af sprød crumbledej og karamelcreme.
*

Honning/chokoladekage på makronbund med brombærsylt.
*

Cheesecake med kanel, lime, hvid chokolade og jordbær.
*

____________