Konfirmationsbuffet – Ud af Huset

Til din Konfirmationsbuffet Ud af Huset
vælger du….

3 Forretter
1 Hovedret
1 Hovedret Tilbehør
1 Dessert
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i alle priser.

Pris pr. person kr.

268,-

Praktiske oplysninger

Buffét leveres til minimum 20 couverter.

Hjemmebagt brød & smør er inkl. i alle priser.

Alt er anrettet på hvidt porcelæn & glas.

Varme retter ankommer i termokasser og kræver kun at du skærer kød & varmer evt. sauce.

Leveringsomkostninger fra kr. 150,- lokalt og ellers efter aftale.

Betaling kontant ved levering eller dankort/kontant ved afhentning.

Alt service skal afleveres i rengjort stand senest 5 dage efter levering.

Udenfor åbningstid kan service placeres i vores Pavillion til venstre for hoveddøren.

Der tages forbehold for sæson, prisændring og vejrlig.


Forret

1 – Varmrøget laks – mild rygeost – rørhatte – ærteskud.
*
2 – Okseinderlår – skovsvampemayo – sellerichips.
*
3 – Serranoskinke – gulerod – fast ost.
*
4 – Råmarineret laks – soltørrede tomater
løg – basilikum – olivenolie.
*
Middelhavssalat:
5 – Rødfisk – blæksprutter – muslinger – søde tomater
citron – basilikum – oliven.
*
6 – Carpaccio alla Piemonte.
*
7 – Frisk tun – basilikum – tørrede tomater – Thybo ost.
*
8 – Blåmuslinger – tomatsalsa – parmesan.
*
9 – Okseinderlår – trøffelolie – parmesan.
*
10 – Anti pasti di claudio:
Serranoskinke – æble – rucola
pistacienødder – valnødder – olivenolie.
*
11 – Laksetatar – forårsløg – sennep – kapersbær – salat.
*
12 – Crouton – varm gedeost
valnød -salat – lavendelhonning.
*
13 – Mousse af fjerkrælever – cognac – portvin
rosiner – tyttebærsylt.
*
14 – Stor Bruschetta – peperonata – taleggio.
*

____________

Hovedret

30 – Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.
*
31 – Vildsvin – salvie – citron – hvidløg
kartoffelgratin – chorizoolie – porrer.
*
32 – Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.
*
33 – Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.
*
34 – Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.
*

____________

Tilbehør til Hovedret

40 – Edammebønner med cherrytomater,
Grambogaard bacon og parmasandressing.
*
41 – Blomkålssalat med ristede mandler,
parmesanflager, god olivenolie og estragon.
*
42 – Panzenella:
Salat med forårsløg, piment, tomat, croutoner m.m.
*
43 – Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.
*
44 – Forskellige salater med pære, feta
og avocado samt balsamico-honning marinade.
*

____________

Dessert

50 – Gateau Marcel:
En letfrossen chokoladekage – ribs – yoghurtis.
*
51 – Tiramisu.
*
52 – Torte della Nonna:
Klassisk cremetærte med pinjekerner.
*
53 – Vanillepocherede æbler – mascarpone
makroner – amaretto.
*
54 – Chokoladekage – honning – marcipan.
havtorn – æble – vanilje.
*
55 – Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*

____________