Oversigt over “Dagens retter”
kr. 189,-
Dagens ret for 2024 (Ret til ændringer forbeholdes – ring gerne, hvis du vil være sikker)
Uge 2 – 10.1
Helstegt Okseculotte
med dijonsauce samt
timianstegte rodfrugter og
kartofler stegt i ovn m/parmesan.
—
Uge 3 – 17.1
Stegte kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.
—
Uge 4 – 24.1
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
—
Uge 5 – 31.1
Svinekæber tilberedt i balsamico, honning og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.
—
Uge 6 – 7.2
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
—
Uge 7 – 14.2
Dagens fisk.
—
Uge 8 – 21.2
Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.
—
Uge 9 – 28.2
Indisk Butter Chicken med ris.
—
Uge 10 – 6.3
Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.
—
Uge 11 – 13.3
Boller i karry.
—
Uge 12 – 20.3
Stegt Kuller med
orange-kardemommesauce.
Hertil stegt spidskål
med rørhatte & bromkål.
—
Uge 13 – 27.3
Påskeferie.
—
Uge 14 – 3.4
Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.
—
Uge 15 – 10.4
Forloren Hare med flødesovs, ærter og gelé.
—
Uge 16 – 17.4
Lobescoves med purløg og rødbeder.
—
Uge 17 – 24.4
Mørbradbøffer i flødesauce med bacon og bløde løg.
—
Uge 18 – 1.5
Fiskefrikadeller med krabbekød.
Hertil broccolisalat med æble,
rosiner og parmesan samt krydderurtesauce.
—
Uge 19 – 8.5
Kristi Himmelfart ferielukket.
—
Uge 20 – 15.5
Kyllingebryst med agurkesalat,
esdragon sauce og sommergrønt.
—
Uge 21 – 22.5
Krebinet med kartofler og stuved spidskål.
—
Uge 22 – 29.5
Kalvefrikassé med dild, appelsin og asparges.
Hertil frisk pasta vendt med parmesan og valnødeoilie.
—
Uge 23 – 5.6
Chili con carne med et twist af chokolade.
Hertil ris og fyldig salat.
—
Uge 24 – 12.6
BBQ marinerede spareribs med spicy tomatsovs,
ovnbagte kartofler og coleslaw.
—
Uge 25 – 19.6
Braiserede svinekæber tilberedt med mørkt øl, karry og urter.
Hertil grov puré af kartofler og rosenkål samt salat med rødbeder, æbler,
peberrod og syltede græskar.
—
Uge 26 – 26.6
Dagens fisk anrettet på brændende kærlighed.
—
Uge 27 – 3.7
Sommerferie
—
Uge 28 – 10.7
Sommerferie
—
Uge 29 – 17.7
Sommerferie
—
Uge 30 – 24.7
Sommerferie
—Uge 31 – 31.7
Sommerferie
—
Uge 32 – 7.8
Kyllingebryst a la saltimbocca med salviesauce
og stegt sensommergrønt.
—
Uge 33 – 14.8
“Smokey Joe”
Hakkebøf med røget paprika,
løg, og syltet agurk.
Hertil dijonsauce samt
salat med stegte søde kartofler,
kikærter og melon.
—
Uge 34 – 21.8
Paneret blåhvilling med hvidvinsflødesauce.
Serveret med sensommer grønt og kartofler.
—
Uge 35 – 28.8
Grisebasseschnitzel med brassede kartofler,
ærter og peberrodsskum.
—
Uge 36 – 4.9
Boller i karry.
—
Uge 37 – 11.9
Alt udsolgt.
—
Uge 38 – 18.9
Svinekæber tilberedt i balsamico, honning og timian.
Hertil kartoffelmos med gulerødder samt salat med
rucola, hvidløgsstegte auberginer, tomater og mozzarella.
—
Uge 39 – 25.9
Rullesteg med svesker,
æbler, enebær og rosmarin.
Serveres med ribssylt og
en salat af kål, selleri,
æbler og nødder samt
kartofler og skysovs.
—
Uge 40 – 2.10
Braiserede spoleben i æbler og øl.
Serveret med kartoffelmos med rodfrugter
og blomkålscrudité.
—
Uge 41 -9.10
Forloren Hare med ærter og flødesovs.
—
Uge 42 – 16.10
Efterårsferie
—
Uge 43 – 23.10
Kalvespidsbryst braiseret i rødvin. Hertil bagte gulerødder og
marinade af grillet citron samt kartofler.
—
Uge 44 – 30.10
Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos.
—
Uge 45 -6.11
Lobescoves med purløg og rødbeder.
—
Uge 46 – 13.11
Stegte kyllingeoverlår med salvieflødesauce.
Hertil pasta vendt med parmesan, ærter samt orangesyltede salatløg.
Serveres med smørdampede porrer.
—
Uge 47 – 20.11
Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesovs.
—
Uge 48 – 27.11
Dagens fisk.
—
Uge 49 – 4.12
Mørbradgryde med cocktailpølser,
svampe og paprika sauce samt kartoffelmos og friske majs.
—
Uge 50 – 11.12
Grisebasseschnitzel med brasede kartofler,
ærter og peberrodsskum.
—
Uge 51 – 18.12
Flæskesteg med rødkål,
agurkesalat og brun sovs
Glædelig Jul.
På gensyn i 2024.