Tapas’fet – Ud af Huset
Til vores Tapas’fet – Ud af Huset
vælger du…..
Tapas’fet – 6 af disse retter følger med i arrangementet
- Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
- Små stykker af frisk Tun i hjemmelavet misodressing.
- Ristede Ibirejer i pangorasp med Safranmayo.
- Tørsaltet Laks med rygeostecreme, radiser og purløg.
- Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
- Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya
- Små stykker af Gråstenkylling i cæsardressing, bacon og sprød crouton anrettet i små glas.
- Tatar med trøffel mayonaise og små bagte kartofler med rosmarin.
- Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme. - Okseinderlår med skovsvampecreme og hjemmelavede sellerichips.
- Serranoskinke med bagte gulerødder vendt i en marinade af grillet citron og honning
samt knust feta. - Caprese.
- Cannelonirør fyldt med spinat/ricottacreme og glaseret med spicy tomatsauce.
- Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
__________
Oste: Der følger disse 3 oste med i arrangementet.
12 mdr. Comté Rivoire-Jacquemin, Blå Kornblomst og Brie de Meaux.
Hertil tørrede figner marineret i Cognac, appelsinstykker i akaciehonning,
lækre oliven samt diverse kiks.
__________
Søde ting: Vælg en sød ting til dit arrangement
Hindbær cheesecake anrettet på glasopsats.
Mørk chokolademousse med cognac.
Æble i lag imellem sprød crumble dej og karamelcreme.
Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.
Pris pr. person kr. 368,00
Kontakt Susanne på 7022-5718 og fortæl, hvad du gerne vil bestille.
Hun kan også hjælpe dig med diverse praktiske spørgsmål i forbindelse
med dit arrangement.
Alternativt kan du bruge kontakt formularen på denne side. Skriv i bemærkninger,
hvad du gerne vil bestille og spørgsmål er velkomne. Når dig og Susanne er enige
om, hvad der skal leveres til dig så sender hun en bekræftelse til dig.
____________________
Praktiske oplysninger
Buffét leveres til minimum 25 couverter.
Hjemmebagt brød & smør er inkl. i prisen.
Alt er anrettet på hvidt porcelæn & glas.
Leveringsomkostninger fra kr. 250,- lokalt og ellers efter aftale.
Betaling: Dankort/kontant ved modtagelse eller Dankort/kontant ved afhentning.
Alt service skal afleveres i rengjort stand senest 5 dage efter levering.
Udenfor åbningstid kan service placeres i vores Pavillon til venstre for hoveddøren.
Der tages forbehold for sæson, prisændring og vejrlig.