Menuer

6 timers Festarrangement – 3 retters menu.

– Husets apéritif
– 3 retters menu
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe og Te

Pris pr. person kr. 738,00 frem til 1. april 2025
Pris pr. person kr. 778,00 frem til 1. april 2026

Børn under 12 år halv pris

Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.

Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.

Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.

Til din menu vælger du….

1 Forret
1 Hovedret
1 Dessert


Forret

Lille anti pasti tallerken med 3 ting:

Tørsaltet laks med
brøndkarsemayo og rugbrødsknas.
*
Okseinderlår med valnøddemarinade
og syltet knoldselleri.
*
Bruschetta med ærte/mandelpuré
og pære glaseret med parmesan.
***

Ærtepurésuppe med champagneskum, ristet kammusling samt dildolie.
*
Laksetatar, håndhakket og anrettet med
safranmayonaise, orangesyltede salatløg samt drys af maltjord.
*
Jomfruhummerbisque toppet med cognacfløde,
Fyld af karryristede æbler, laks og spinat.
(+ kr. 35,-)
*
Blåhvilling dampet med krydderurtestøv,
anrettet i rødbede crudité med hasselnødder
samt mousseline/orange skum.

____________

Hovedret

Helstegt oksemørbrad stegt i barbequerub.
Hertil balsamicosyltede skalotteløg grillet
med honning og stjerneanis.
Sauce af sort peber.
(+90,-)
*

Helstegt kalvetyksteg med portvinsglace
samt smørstegt julesalat og æbler med et strejf af rålakrids.
*

Kalvefilét fra Himmerland med hindbærvinaigreglace.
Hertil spinat-ricotta gnocchi samt gulerødder stegt med røget flæsk, hvidvin og dild.
*

Helstegt Krondyr filet med sauce af enebær og lime.
Anrettet på sauté af grønkål, æbler, græskar samt råsyltede tyttebær.
*

Andebryst stegt med timian og honning.
Hertil smørsauteret majs, blommer,
valnødder og portvinssauce.

____________

Dessert

Créme brulée med citronverbena og vanilje.
Hertil hjemmerørt hindbærsorbet.
*

Chokoladefondant, varm og flydende,
serveret med kanelis.
*

Flødeis med valnød krokant, overtræk af marcipan
samt kanelsyltet pære.
*

Hvid chokolade/kaffe is
med jordbær/basilikumpuré og nøddebrud.
*

Æblekage i nye klæder:

Blød mazarin bagt med æble,
hertil ribscurd og kardemommeflødeis.
*

Stracciatellais med Stregalikør, Bailey´s,
mørk chokolademousse samt hindbærcoulis.

___________

Natmad
Ost & Desserter
Ost

Blå Kornblomst med orange/honning.
Arla Unika – Efter Glød med oliven.
Diverse kiks.
*

Desserter

Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
*

Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*

Mørk chokolademousse med cognac.
*

Æblekompot i lag af sprød crumbledej og karamelcreme.
*

Honning/chokoladekage på makronbund med brombærsylt.
*

Cheesecake med kanel, lime, hvid chokolade og jordbær.
*

____________

Natmad

“Tåst”
Skinke og god ost.
Serveres som trekant sandwich. Kr. 80,-

Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-

Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-

Hjemmelavet kyllingesalat:
Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-

“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-

Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-

____________

 

Se vores buffeter Se vores Tapasbord


Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.

Se vores mad og beregn din pris her