Tapas’fet

6 timers festarrangement –
med lækre Tapas, ost og sødt.

  • Husets apéritif
  • Tapas’fet med 6 anretninger, 3 oste og sødt
  • Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
  • Øl og sodavand under middagen
  • Kaffe og Te

Pris pr. person kr. 738,00 frem til 1. april 2025
Pris pr. person kr. 778,00 frem til 1. april 2026

Børn under 12 år halv pris.

_________

Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.

_________

Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.

_________

Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.


Tapas’fet – Vælg 6 af disse retter.

  1. Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
  2. Små stykker af frisk Tun i hjemmelavet misodressing.
  3. Ristede Ibirejer i pangorasp med Safranmayo.
  4. Tørsaltet Laks med rygeostecreme, radiser og purløg.
  5. Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
  6. Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya
  7. Små stykker af Gråstenkylling i cæsardressing, bacon og sprød crouton anrettet i små glas.
  8. Tatar med trøffel mayonaise og små bagte kartofler med rosmarin.
  9. Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
    Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme.
  10. Okseinderlår med skovsvampecreme og hjemmelavede sellerichips.
  11. Serranoskinke med bagte gulerødder vendt i en marinade af grillet citron og honning
    samt knust feta.
  12. Italiensk fennikel salami.
  13. Cannelonirør fyldt med spinat/ricottacreme og glaseret med spicy tomatsauce.
  14. Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og rugbrødsknas.
  15. Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
    Dryppet med balsamico glace.

__________

Oste: Der følger disse 3 oste med i arrangementet.

Gammel Knas, Blå Kornblomst, Camembert au Calvados.

Hertil tørrede figner marineret i Cognac, appelsinstykker i akaciehonning,
lækre oliven samt diverse kiks.

__________

Søde ting: Vælg en sød ting.

Hindbær cheesecake anrettet på glasopsats.

Mørk chokolademousse med cognac.

Æble i lag imellem sprød crumble dej og karamelcreme.

Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.

__________

Natmad

“Tåst”- Skinke og god ost. Serveres som trekant sandwich. Kr. 80,-

Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-

Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-

Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-

“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-

Toast (tåst) med skinke og ost. Kr. 80,-

Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-

Se vores menuer Se vores buffeter


Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.

Se vores mad og beregn din pris her