Tapas’fet
6 timers festarrangement –
med lækre Tapas, ost og sødt.
- Husets apéritif
- Tapas’fet med 6 anretninger, 3 oste og sødt
- Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
- Øl og sodavand under middagen
- Kaffe og Te
Pris pr. person kr. 738,00 frem til 1. april 2025
Pris pr. person kr. 778,00 frem til 1. april 2026
Børn under 12 år halv pris.
_________
Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.
_________
Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.
_________
Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.
Tapas’fet – Vælg 6 af disse retter.
- Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
- Små stykker af frisk Tun i hjemmelavet misodressing.
- Ristede Ibirejer i pangorasp med Safranmayo.
- Tørsaltet Laks med rygeostecreme, radiser og purløg.
- Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
- Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya
- Små stykker af Gråstenkylling i cæsardressing, bacon og sprød crouton anrettet i små glas.
- Tatar med trøffel mayonaise og små bagte kartofler med rosmarin.
- Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme. - Okseinderlår med skovsvampecreme og hjemmelavede sellerichips.
- Serranoskinke med bagte gulerødder vendt i en marinade af grillet citron og honning
samt knust feta. - Italiensk fennikel salami.
- Cannelonirør fyldt med spinat/ricottacreme og glaseret med spicy tomatsauce.
- Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og rugbrødsknas.
- Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
__________
Oste: Der følger disse 3 oste med i arrangementet.
Gammel Knas, Blå Kornblomst, Camembert au Calvados.
Hertil tørrede figner marineret i Cognac, appelsinstykker i akaciehonning,
lækre oliven samt diverse kiks.
__________
Søde ting: Vælg en sød ting.
Hindbær cheesecake anrettet på glasopsats.
Mørk chokolademousse med cognac.
Æble i lag imellem sprød crumble dej og karamelcreme.
Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
__________
Natmad
“Tåst”- Skinke og god ost. Serveres som trekant sandwich. Kr. 80,-
Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-
Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-
Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-
“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-
Toast (tåst) med skinke og ost. Kr. 80,-
Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-
Se vores menuer Se vores buffeter
Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.