Menuer
6 timers Festarrangement – 3 retters menu.
– Husets apéritif
– 3 retters menu
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe eller Te
Pris pr. person kr. 598,-
Børn under 12 år halv pris
Minimum 30 voksne + evt. børn.
Til din menu vælger du….
1 Forret
1 Hovedret
1 Dessert
Forret
Lille anti pasti tallerken med 3 ting:
Okseinderlår med valnøddecreme samt vesterhavsost
*
Lakseschnitzel bagt med oliventapanade.
*
Bruchetta med peperonata og taleggio.
*
Rimmet helleflynder,
dryppet med olie af oliven, lime og ingefær.
Serveret på salat med fenikkel, æble og parmesanflager.
*
Ærtepurésuppe med champagneskum, ristet kammusling samt dildolie.
*
Laksetatar, håndhakket og anrettet med safranmayonaise, orangesyltede salatløg samt drys af maltjord.
*
Jomfruhummerbisque toppet med cognacfløde,
Fyld af karryristede æbler, laks og spinat.
(+ kr. 25,-)
____________
Hovedret
Moderniseret oksemørbrad Wellington med parmaskinke, rørhatte og citron.
Bagt i butterdej og med sauce af cognac og sort peber. (+65,-)
*
Helstegt kalvetyksteg med portvinsglace samt smørstegt julesalat og æbler med et strejf af rålakrids.
*
Kalvefilét fra Grambogaard med hindbærvinaigreglace. Hertil spinat-ricotta gnocchi samt gulerødder stegt med røget flæsk, hvidvin og dild.
*
Helstegt dyrekølle med sauce af enebær og lime. Anrettet på sauté af grønkål, æbler, græskar samt råsyltede tyttebær.
*
Andebryst stegt med timian og honning. Hertil smørsauteret majs, blommer,
valnødder og portvinssauce.
____________
Dessert
Créme brulée med citronverbena og vanilje. Hertil hjemmerørt hindbærsorbet.
*
Chokoladefondant, varm og flydende, serveret med yougurtis tilsmagt med bacon og kanel.
*
Intens rødgrød med hyldeblomstganash, anrettet i smukke glas med ristet honningkagebrud.
*
Æblekage i nye klæder:
Blød mazarin bagt med æble, hertil ribscurd og kardemommeflødeis.
*
Marcipanovertrukket valnøddeis med portvinssauce
samt blomme indbagt i beignetdej.
*
Stracciatellais med Stregalikør, Bailey´s,
mørk chokolademousse samt hindbærcoulis.
____________
Natmad
Lune ”grønne” tærter med marineret grøntsagssalat. Kr. 75,-
Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 75,-
Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 75,-
Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 75,-
“Lav selv” hotdogs. Kr. 75,-
Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-
____________
Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.