Menuer
6 timers Festarrangement – 3 retters menu.
– Husets apéritif
– 3 retters menu
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe og Te
Pris pr. person kr. 675,00
Børn under 12 år halv pris
Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.
Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.
Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.
Prisstigning fra 1. april 2023: Ovenstående grundpakker koster kr. 698,00.
Til din menu vælger du….
1 Forret
1 Hovedret
1 Dessert
Forret
Lille anti pasti tallerken med 3 ting:
Tørsaltet laks med
brøndkarsemayo og rugbrødsknas.
*
Okseinderlår med valnøddemarinade
og syltet knoldselleri.
*
Bruschetta med ærte/mandelpuré
og pære glaseret med parmesan.
***
Ærtepurésuppe med champagneskum, ristet kammusling samt dildolie.
*
Laksetatar, håndhakket og anrettet med
safranmayonaise, orangesyltede salatløg samt drys af maltjord.
*
Jomfruhummerbisque toppet med cognacfløde,
Fyld af karryristede æbler, laks og spinat.
(+ kr. 35,-)
*
Blåhvilling dampet med krydderurtestøv,
anrettet i rødbede crudité med hasselnødder
samt mousseline/orange skum.
____________
Hovedret
Helstegt oksemørbrad stegt i barbequerub.
Hertil balsamicosyltede skalotteløg grillet
med honning og stjerneanis.
Sauce af sort peber.
(+90,-)
*
Helstegt kalvetyksteg med portvinsglace
samt smørstegt julesalat og æbler med et strejf af rålakrids.
*
Kalvefilét fra Himmerland med hindbærvinaigreglace.
Hertil spinat-ricotta gnocchi samt gulerødder stegt med røget flæsk, hvidvin og dild.
*
Helstegt Krondyr filet med sauce af enebær og lime.
Anrettet på sauté af grønkål, æbler, græskar samt råsyltede tyttebær.
*
Andebryst stegt med timian og honning.
Hertil smørsauteret majs, blommer,
valnødder og portvinssauce.
____________
Dessert
Créme brulée med citronverbena og vanilje.
Hertil hjemmerørt hindbærsorbet.
*
Chokoladefondant, varm og flydende,
serveret med kanelis.
*
Flødeis med valnød krokant, overtræk af marcipan
samt kanelsyltet pære.
*
Hvid chokolade/kaffe is
med jordbær/basilikumpuré og nøddebrud.
*
Æblekage i nye klæder:
Blød mazarin bagt med æble,
hertil ribscurd og kardemommeflødeis.
*
Stracciatellais med Stregalikør, Bailey´s,
mørk chokolademousse samt hindbærcoulis.
___________
Natmad
Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-
Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-
Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-
“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-
Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-
____________
Se vores buffeter Se vores Tapasbord
Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.