Menuer

6 timers Festarrangement – 3 retters menu.

– Husets apéritif
– 3 retters menu
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe eller Te

Pris pr. person kr. 598,-
Børn under 12 år halv pris

Minimum 30 voksne + evt. børn.

Til din menu vælger du….

1 Forret
1 Hovedret
1 Dessert


Forret

Lille anti pasti tallerken med 3 ting:
Okseinderlår med valnøddecreme samt vesterhavsost
*
Lakseschnitzel bagt med oliventapanade.
*
Bruchetta med peperonata og taleggio.
*

Rimmet helleflynder,
dryppet med olie af oliven, lime og ingefær.
Serveret på salat med fenikkel, æble og parmesanflager.
*

Ærtepurésuppe med champagneskum, ristet kammusling samt dildolie.
*

Laksetatar, håndhakket og anrettet med safranmayonaise, orangesyltede salatløg samt drys af maltjord.
*

Jomfruhummerbisque toppet med cognacfløde,
Fyld af karryristede æbler, laks og spinat.
(+ kr. 25,-)

____________

Hovedret

Moderniseret oksemørbrad Wellington med parmaskinke, rørhatte og citron.
Bagt i butterdej og med sauce af cognac og sort peber. (+65,-)
*

Helstegt kalvetyksteg med portvinsglace samt smørstegt julesalat og æbler med et strejf af rålakrids.
*

Kalvefilét fra Grambogaard med hindbærvinaigreglace. Hertil spinat-ricotta gnocchi samt gulerødder stegt med røget flæsk, hvidvin og dild.
*

Helstegt dyrekølle med sauce af enebær og lime. Anrettet på sauté af grønkål, æbler, græskar samt råsyltede tyttebær.
*

Andebryst stegt med timian og honning. Hertil smørsauteret majs, blommer,
valnødder og portvinssauce.

____________

Dessert

Créme brulée med citronverbena og vanilje. Hertil hjemmerørt hindbærsorbet.
*

Chokoladefondant, varm og flydende, serveret med yougurtis tilsmagt med bacon og kanel.
*

Intens rødgrød med hyldeblomstganash, anrettet i smukke glas med ristet honningkagebrud.
*

Æblekage i nye klæder:
Blød mazarin bagt med æble, hertil ribscurd og kardemommeflødeis.
*

Marcipanovertrukket valnøddeis med portvinssauce
samt blomme indbagt i beignetdej.
*

Stracciatellais med Stregalikør, Bailey´s,
mørk chokolademousse samt hindbærcoulis.

____________

Natmad

Lune ”grønne” tærter med marineret grøntsagssalat. Kr. 75,-

Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 75,-

Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 75,-

Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 75,-

“Lav selv” hotdogs. Kr. 75,-

Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-

____________

 

Se vores buffeter


Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.

Se vores mad og beregn din pris her