Buffetretter
6 timers festarrangement – Buffetretter.
– Husets apéritif
– Buffet med 8 anretninger
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe og Te
Pris pr. person kr. 675,00
Børn under 12 år halv pris.
Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.
Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.
Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.
Prisstigning fra 1. april 2023: Ovenstående grundpakker koster kr. 698,00.
Til din buffet vælger du….
4 Forretter,
1 Hovedret,
1 Tilbehør til Hovedret
1 Osteanretning (2 slags ost)
1 Dessert
Forretter
Tørsaltet Laks med brøndkarsemayonaise og rugbrødsknas.
*
Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme.
*
Frisk Tun i tynde skiver med hjemmelavet misodressing.
*
Tatar af okse med cæsardressing og små, lune kartofler.
*
Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
*
Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
*
Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya.
*
Parmaskinke med gulerodstapanade og ost (Gammel Knas).
*
Okseinderlår med skovsvampecreme og sellerichips.
*
Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
*
Crouton med lun gedeost, i salat med valnødder og lavendelhonning.
*
_________
Hovedret
Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
kold skovsvampecréme.
*
Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.
*
Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.
*
Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.
*
____________
Tilbehør til hovedret
Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.
*
Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og croutonner.
*
Små buketter af blomkål med parmesanflager,
ristede hasselnødder og basilikumcreme.
*
Spidskål med rørhattemarinade og dild.
*
Bagte rødbeder med krydderurter, dijoncreme og solsikkekerner.
*
____________
Ost & Desserter
Ost
Blå Kornblomst med orange/honning.
Arla Unika – Gammel Knas med oliven.
Diverse kiks og druer.
*
Desserter
Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
*
Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*
Mørk chokolademousse med cognac.
*
Æblekompot i lag af sprød crumbledej og karamelcreme.
*
Honning/chokoladekage på makronbund med brombærsylt.
*
Cheesecake med kanel, lime, hvid chokolade og jordbær.
*
____________
Natmad
Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-
Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-
Hjemmelavet kyllingesalat: Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-
“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-
Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-
____________
Se vores menuer Se vores Tapasbord
Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.