Buffetretter

6 timers festarrangement – Buffetretter.

– Husets apéritif
– Buffet med 8 anretninger
– Hvidvin og rødvin ad libitum samt et glas dessertvin
– Øl og sodavand under middagen
– Kaffe og Te

Pris pr. person kr. 738,00 frem til 1. april 2025
Pris pr. person kr. 778,00 frem til 1. april 2026

Børn under 12 år halv pris.

Minimum antal gæster fra 15. april til 30. oktober:
Salen 45 voksne – Havestuen (Frokost) 35 Voksne.

Minimum antal gæster fra 1. november til 14. april:
Salen 35 voksne.

Kapacitet:
Salen – 96 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Salen – 80 siddende gæster til spisning/buffet.
Havestuen – 60 siddende gæster til spisning/servering ved bordet.
Havestuen – 48 siddende gæster til spisning/buffet.

Til din buffet vælger du….

4 Forretter,
1 Hovedret,
1 Tilbehør til Hovedret
1 Osteanretning (2 slags ost)
1 Dessert


Forretter

Tørsaltet Laks med brøndkarsemayonaise og rugbrødsknas.
*

Okseinderlår gravad med enebær, rosmarin og røget salt.
Toppet med syltet knoldselleri og dijoncreme.
*

Frisk Tun i mundrette bidder med hjemmelavet misodressing.
*

Tatar af okse med cæsardressing og små, lune kartofler med rosmarin.
*

Laksetatar med forårsløg, kapersbær og orangecreme.
*

Fjerkrælevermousse med Cognac og Portvin.
*

Flûtes med kylling, grøn karry, sesam og soya.
*

Parmaskinke med gulerodstapanade og ostebrud.
*

Okseinderlår med skovsvampecreme og sellerichips.
*

Sprødt brød med ricotta, tomat, basilikum og syltede porrer.
Dryppet med balsamico glace.
*

Crouton med lun gedeost, i salat med valnødder og lavendelhonning.
*

_________

Hovedret

Kalvetyksteg – kartofler – sennepsvinaigrette
varm skovsvampecréme.
*
Udbenet Gråsten Unghane
farseret efter gammel opskrift af Medici familien:
Fyld af svesker, æbler, rørhatte og parmaskinke.
Stegt i hvidvin og salvie samt
serveret med kold créme af stegeskyen.
Hertil små kartofler stegt med marsala og basilikum.
*
Lammekølle – rosmarin – hvidløg – kartofler
porrer – fløde – gremolata.
*
Okseculotte – øl – timian – urter – hvidløg
kartofler – paprika.
*

____________

Tilbehør til hovedret

Romainesalat med croutoner og parmesanflager
samt hjemmelavet cæsardressing.
*

Bagte gulerødder i salater med coleslaw dressing og croutonner.
*

Små buketter af blomkål med parmesanflager,
ristede hasselnødder og basilikumcreme.
*

Spidskål med rørhattemarinade og dild.
*

Bagte rødbeder med krydderurter, dijoncreme og solsikkekerner.
*

____________

Ost & Desserter
Ost

Blå Kornblomst med orange/honning.
Arla Unika – Efter Glød med oliven.
Diverse kiks.
*

Desserter

Chokoladekage a la Varenne med skum af havtorn/cognac.
*

Zucotto:
Toscansk ”lagkage” efter traditionel opskrift.
Bisquit – amaretto – nødder – chokolade – marengs.
*

Mørk chokolademousse med cognac.
*

Æblekompot i lag af sprød crumbledej og karamelcreme.
*

Honning/chokoladekage på makronbund med brombærsylt.
*

Cheesecake med kanel, lime, hvid chokolade og jordbær.
*

____________

Natmad

“Tåst”
Skinke og god ost.
Serveres som trekant sandwich. Kr. 80,-

Croissanter m/ skinkesalat & kyllingesalat. Kr. 80,-

Frikadeller og lun leverpostej med syltede rødbeder. Kr. 80,-

Hjemmelavet kyllingesalat:
Sesam – ingefær – soya – karry mangochutney – grovflûte. Kr. 80,-

“Lav selv” hotdogs. Kr. 80,-

Saltbuffèt: Saltkød, leverpostej, rullepølse, spegepølse og brie. Kr. 98,-

____________

 

Se vores menuer Se vores Tapasbord


Vi tilbyder en bred vifte af tilvalg og muligheder.
Herunder kan du vælge og beregne tilvalg til din fest.

Se vores mad og beregn din pris her